به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی اسفراین، دکتر علی خرسند زاک رئیس مجتمع آموزش عالی اسفراین بهمناسبت فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دولتمردان شهید رجایی و باهنر، پیام تبریکی صادر کرد.
متن این پیام بدین شرح میباشد:
هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام"رجایی" و " باهنر" مزین و هفته دولت نامگذاری شده فرصتی برای سرمشق قراردادن راه، روش و منش این عزیزان در زمینه خدمت رسانی بی منت و خالصانه به مردم است. بی شک همه ما می بایست با تأسی از ویژگی های والای اخلاقی و رفتاری شهیدان رجایی و باهنر آنان را الگوی همیشگی خود قرار داده و با بهره گیری از رفتار این شهیدان عزیز و تلاش و کوشش در راه تعالی میهن عزیزمان گام برداشته و زمینه های رشد و پیشرفت روزافزون کشور را در حیطه های مختلف به ویژه در حیطه سلامت،علم و فناوری و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فراهم آوریم.
اینجانب، ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دولت و قدردانی از زحمات و تلاشهای صادقانه همکاران سختکوش و پرتلاش مجتمع آموزش عالی اسفراین و با تبریک روز کارمند به این عزیزان، از خداوند متعال برای تمامی همکاران گرامی که در روزهای سخت شیوع و همه گیری پاندمی کووید 19 با بهرهگیری از تعهد، تخصص و حفظ کرامت انسانی، در راستای تعالی و پیشرفت آموزشعالیکشور و تربیت نسل فرهیخته، گام برمیدارند، آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون دارم.